Om klinikken

kirurg-portrait1

Charlotte Bülow - Speciallæge

IMG_0395_low

Eva - Sygeplejerske

IMG_0378_low

Tanja - Sygeplejerske

Charlotte Bülow

Født 1968

Uddannet læge fra Københavns Universitet i 1995. Studieophold i 1994 på kirurgisk afdeling, Gweru Provincial Hospital, Zimbabwe.

Uddannet på kirurgiske afdelinger på hospitalerne i  Holbæk, Gentofte, Bispebjerg og  Glostrup. Ansat som speciallæge på henholdvis Glostrup, Bispebjerg og inden min start i speciallægepraksis 1.5.2013 på mave-tarmkirurgisk afd. C, Rigshospitalet, hvor jeg udover at varetage kirurgiske opgaver også blev bredt uddannet i traumekirurgi (certificeret traumekirurg).

Jeg har som sideuddannelse i andre  specialer  været ansat på medicinsk, ortopædkirurgisk, gynækologisk-obstetrisk, urologisk, brystkirurgisk og hjerte-lungekirurgisk afdeling.

Speciallæge i kirurgiske mave-tarmsygdomme i 2009 og i kirurgi i 2011. 

Jeg har gennem årene været forfatter og medforfatter på en stribe videnskabelige artikler om forskellige mavetarm-kirurgiske emner, primært om arvelig tyktarmskræft.

Jeg er medlem af Lægeforeningen, Dansk Selskab for Ambulant Kirurgi, Dansk Kirurgisk Selskab, Danske Kirurgers Organisation, Dansk Selskab for Gastroenterologi og Hepatologi samt Danske Læger mod Kernevåben.

Klinikken er desuden fast bidragyder til Dansk Flygningehjælp.

Eva

Født 1967

Uddannet sygeplejerske fra Bispebjerg sygeplejeskole i 1996. Har tidligere arbejdet på mave-tarm kirurgisk afdeling og som hjemmesygeplejerske i Frederiksberg kommune.

Eva har i en lang årrække arbejdet som specialiseret endoskopisygeplejerske på endoskopiafsnittet på Bispebjerg Hospital.

Eva er desuden uddannet til koloskoperende sygeplejerske i 2013.

Eva har været ansat i klinikken siden marts 2021.

Tanja

Født 1970

Uddannet sygeplejerske i 1999, Herlev Sygeplejeskole. Har tidl. bl.a. arbejdet på urologisk afdeling samt i mave-tarmmedicinsk speciallægepraksis.

Tanja har i en lang årrække arbejdet som specialiseret endoskopisygeplejerske på Endoskopiafsnit på Gentofte Hospital samt på Nordsjællands Hospitaler. Har derudover varetaget funktionen som forløbskoordinator på kirurgisk afdeling, Nordsjællands Hospital.

Tanja har været ansat i klinikken siden november 2017.

Beliggenhed

Klinikken er centralt beliggende på Frederiksberg Allé 21 A, st. - tæt på Sankt Thomas Plads og Vesterbrogade. Klinikken ligger på hjørnet af Haveselskabetsvej. Ved siden af klinikken ligger en mexicansk restaurant, La Fiesta Mexicana.

Det kan være svært at finde P-pladser i området, så kom i god tid

Man kan parkere på Frederiksberg Allé og på sidevejene. Vær opmærksom på, at området omkring Kingosgade er Københavns kommune. Der skal betales for parkering i hele perioden, hvorfor elektronisk registrering via en app, vil være den nemmeste løsning. 2 timer vil normalt være rigelig tid til et besøg i klinikken.

HUSK: Du skal starte din parkering i en parkerings app (F.eks. Easy-park) allerede fra starten af parkeringen. P-skive er generelt ikke længere nok i Frederiksberg kommune - undtagen ved særskilt tidsbegrænset parkering. Du kan læse mere om parkering på Frederiksberg på kommunens hjemmeside, eller orientere dig på parkeringsstanderne i området. Man kan også købe en parkeringsbillet til Frederiksberg kommune her.

IMG_0397_low

Tilsyn

Der føres tilsyn med klinikken med jævne mellemrum for at sikre et højt sikkerhedsniveau for patienterne og en lav risiko for fejl og utilsigtede hændelser. Seneste tilsyn blev foretaget af sundhedsstyrelsen d. 29. september 2015.

Akkreditering

Den Danske Kvalitetsmodel er en akkrediteringsordning for alle praktiserende læger og speciallæger. Formålet er at sikre en relativ ensartethed i behandlingen på de enkelte klinikker og at standarden i behandlingen og i forhold til patientsikkerheden generelt er på fornuftigt højt niveau.

Klinikken har gennemført denne akkreditering i oktober 2016 uden bemærkninger.

Klinikken har gennemført 2. akkrediteringsrunde i november 2019.